Nici unul dintre autori, contribuitori, sponsori, administratori, dezvoltatori sau oricine altcineva legat de fotoromania.net nu poate fi tras la răspundere pentru apariţia unor informaţii imprecise sau pentru utilizarea de către dvs. a informaţiei din conţinut sau a celei din paginile legate de fotoromania.net.

Conţinutul acestui site (incluzând textele şi imaginile prezentate pe site) sunt protejate de legile românești şi de convenţiile internaţionale aplicabile în materia proprietăţii intelectuale şi sunt proprietatea autorilor site-ului.

Materialele de pe acest site pot fi reproduse parţial, integral sau modificat doar cu citarea sursei.

În cazul preluării fotografiilor pe un alt site, se va afișa unul din următoarele texte pe toate paginile pe care apar fotografiile respective:

În oricare dintre variantele de text de mai sus, textul fotoromania.net trebuie să fie o legătură (un link) către site-ul http://www.fotoromania.net/. Textul trebuie să fie afișat pe pagină în aceeași zonă în care apar și fotografiile, la mai puțin de 300 pixeli (pe verticală sau pe orizontală) de acestea.

Exemplu de cod HTML ce respectă condițiile de mai sus:

Sursa fotografiei: <a href="http://www.fotoromania.net/" title="Fotografii din Romania">fotoromania.net</a>

Modificarea fotografiilor este permisă numai în condiţile în care se realizează redimensionarea, eliminarea unei secțiuni din fotografie sau schimbarea calităţii imaginii. Adăugarea de orice texte sau embleme peste imaginea originală sau peste cea modificată este interzisă.

Pentru a obţine acordul utilizării materialelor de pe site în alte condiții decât cele descrise mai sus contactați-ne pe adresa:


Nerespectarea termenilor şi condiţilor descrise mai sus atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legiilor în vigoare.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestor termeni și condiții. Orice modificări ulterioare se vor aplica din momentul publicării lor pe acest site.

Ultima actualizare a fost făcută la data de 7 aprilie 2009.